Želite vidjeti više prizora sa otoka Vira...?

Ne žalostite se. Pripremili smo vam čitavu galeriju forografija posloženih po tematskim cjelinama. Dovoljne je da kliknete na gumb ispod i naša galerija slika je tu.

Želite rezervirati apartman ili Vam treba informacija više!

Ne ustručavajte se, slobodno nas kontaktirajte. Stojimo Vam na raspolaganju. Odaberite jedan od načina za komunikaciju iz naše rubrike Kontakt.
Petak 22 Siječanj 2021

Svakako najpoznatija plaža na otoku Pagu je u uvali Zrće. To je velika uvala pokraj Novalje, na sjeveroistočnom dijelu otoka. Plaža je šljunčana i poznata je u svjetskim razmjerima kao raj za mlade partijanere željne dobre zabave.

Plaža Zrće je podijeljena na dijelove za ne kupače, djecu i osobe s invaliditetom. Jedna je od najljepših i najatraktivnijih plaža na Jadranu, te je nagrađena Plavom zastavicom što je simbol kvalitete usluge i čistoće mora. Na plaži nema prirodnog hlada, ali zato možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Tu uvijek vlada velika gužva kako na samoj plaži tako i u turističkim objektima i restoranima, te barovima koji je okružuju

Na plaži je nekoliko izvrsnih klubova u kojima ples i zabava traju cijeli dan do kasnih večernjih sati. Plaža nudi vrlo veliku ponudu dodatnih sadržaja pa tako i bungee jumping za one najhrabrije. Ovdje ljeti znaju biti velike gužve i jako je važno biti isklesanog tijela i okićen najnovijim modnim dodacima jer ovo je mjesto na koje se dolazi vidjeti i biti viđen.

zrce1