Želite vidjeti više prizora sa otoka Vira...?

Ne žalostite se. Pripremili smo vam čitavu galeriju forografija posloženih po tematskim cjelinama. Dovoljne je da kliknete na gumb ispod i naša galerija slika je tu.

Želite rezervirati apartman ili Vam treba informacija više!

Ne ustručavajte se, slobodno nas kontaktirajte. Stojimo Vam na raspolaganju. Odaberite jedan od načina za komunikaciju iz naše rubrike Kontakt.
Petak 22 Siječanj 2021

Gradska plaža Jadro u srcu mjesta Vira, mnogo je više od šljunka i mora. Dok danju njome caruju ležaljke, suncobrani i ljeta željni gosti iz virskih apartmana, noću se ona pretvara u pozornicu društvenih zbivanja i ludih provoda.


Palaža je uređena i održavana. Dugačak bijeli niz šljunka spušta se blago u pjenu valova da bi se pod nožnim prstima pretvorio u fini pijesak kojim je prekriveno morsko dno plaže. Ležanje na suncu ili pod suncobranom možete lako zamijeniti aktivnošću kao što je vožnja pedalina ili skijanje na vodi. Ugostiteljska ponuda je solidna, a u blizini se nalazi i zabavni park namijenjen prvenstveno najmlađima.

U predvečerje se plaža pretvara u šetnjicu da bi kroz sitne noćne sate postala mjesto za vruće beach partije. Virsko ljeto, manifestacija s kuturno-zabavnim sadržajima, također se odvija na Jadru. Na plažu se nadostavlja marina i luka otkud polaze brodovi koji nude nezaboravne jednodnevne izlete u čaroban zadarski akvatorij.


Otok Vir ima jako razvedenu obalu s gostoljubivim uvalama i skrivenim plažama. Uz Jadro, jedna od poznatijih je i Duboka uvala. Pronađite svoju plažu, ali, kad sunce zađe, vratite se na Jadro jer tu kuca srce otoka.