Želite vidjeti više prizora sa otoka Vira...?

Ne žalostite se. Pripremili smo vam čitavu galeriju forografija posloženih po tematskim cjelinama. Dovoljne je da kliknete na gumb ispod i naša galerija slika je tu.

Želite rezervirati apartman ili Vam treba informacija više!

Ne ustručavajte se, slobodno nas kontaktirajte. Stojimo Vam na raspolaganju. Odaberite jedan od načina za komunikaciju iz naše rubrike Kontakt.
Petak 22 Siječanj 2021

Na Viru i okolnim mjestima se ljeti održavaju raznorazni koncerti i zabavni programi: Virsko ljeto, Ljetni paški karneval, Noć punog mjeseca i drugi. Na raspolaganju su sportski sadržaji i zabava na obali plaže gdje ističemo: Jadro-Vir, Zaton, Zrće-Pag.

Virsko ljeto je skup kulturno zabavnih manifestacija koje se tradicionalno organiziraju na Viru tijekom cijelog ljeta. Već početkom lipnja vatromet označava početak ljeta. Brojni koncerti niza estradnih zvijezda tokom cijelog ljeta zabavljaju stanovnike i posjetitelje Vira. Svake godine Vir blježi rekorde u broju posjećenosti Virskom ljetu, tako da zadnja brojka bolježi čak 125.000 sudionika na čemu bi mogle pozavidjeti i znatno renomiranije turističke destinacije.

Ni to nije sve, odnosno brojni estradnjaci samo su glazbeni dio programa koji „Virsko ljeto“ promoviraju u najbolji ljetni event u Hrvatskoj, baš kako je i „Advent na Viru“ dobio prestižnu „Simply the Best“ nagradu za najbolje organizirani adventski događaj na ruralnom dijelu Jadrana. Tako se u lipnju na Viru održavaju i „Ljetne maškare“ ili tradicijska manifestacija u verziji s „kratkim rukavima“, također i županijsko ribolovno prvenstvo s obale za seniorke i međužupanijsko u rujnu, kao i lipanjski Memorijalni udičarski „Kup Tončija Spavalice“, potom spektakularno finale globalno poznatih „City Games“ i pjevačko natjecanje mladih i budućih zvijezda „Vir Fest“ u kolovozu, kao i novo izdanje „Virske terce“. Svake godine gosti mogu uživati u „Ribarskim večerima“ na Trgu svetog Jure, kao i nizu manjih manifestacija i događaja tijekom čitave ljetne sezone.