Želite vidjeti više prizora sa otoka Vira...?

Ne žalostite se. Pripremili smo vam čitavu galeriju forografija posloženih po tematskim cjelinama. Dovoljne je da kliknete na gumb ispod i naša galerija slika je tu.

Želite rezervirati apartman ili Vam treba informacija više!

Ne ustručavajte se, slobodno nas kontaktirajte. Stojimo Vam na raspolaganju. Odaberite jedan od načina za komunikaciju iz naše rubrike Kontakt.
Srijeda 3 Ožujak 2021

Duga, uglavnom pješčana plaža je bez sumnje jedna od najboljih u Hrvatskoj. Savršena za obitelji s djecom, koja mogu graditi pješčane dvorce, slobodno se kupati u plitkom moru, koristiti brojna igrališta i potražiti osvježenje u hladu borova ili na ležaljci ispod suncobrana.

Gradska plaža Jadro u srcu mjesta Vira, mnogo je više od šljunka i mora. Dok danju njome caruju ležaljke, suncobrani i ljeta željni gosti iz virskih apartmana, noću se ona pretvara u pozornicu društvenih zbivanja i ludih provoda.

Na Viru i okolnim mjestima se ljeti održavaju raznorazni koncerti i zabavni programi: Virsko ljeto, Ljetni paški karneval, Noć punog mjeseca i drugi. Na raspolaganju su sportski sadržaji i zabava na obali plaže gdje ističemo: Jadro-Vir, Zaton, Zrće-Pag.